Training en coaching

Training & coaching

We vinden het belangrijk om kennis en kunde met elkaar te verbinden. Dit doen wij door coaches, trainers en begeleiders die bij ons ingeschreven staan, bij elkaar te brengen. Wij bieden hen de mogelijkheid om via ons bureau hun trainingen en coaching aan te bieden. Wij inventariseren goed de behoefte en kijken dan welke partijen het beste bij onze opdrachtgevers passen.

Wat kunt u zoal van ons verwachten:

Tijdens een individueel coachingstraject staan uw leerdoelen centraal en zijn het uitgangspunt voor de begeleiding.

Waar u aan wilt werken stemt u af met uw coach, het kan zijn dat u meer balans wilt in uw werk of dat u bijvoorbeeld wilt werken aan persoonlijke groei, uw zelfvertrouwen vergroten, oplossen en voorkomen van stress.

Samen met de andere partij en een onafhankelijk bemiddelaar in gesprek gaan om tot een gezamenlijke oplossing te komen en toewerken naar een resultaat waar beide partijen tevreden mee zijn, dat is wat onze mediators voor u kunnen betekenen.

Het voorkomt ook vaak de gang naar de rechter waar beide partijen in feite ook niet op zitten te wachten.

In ieders leven is rouw en verlies aan de orde, of het nu gaat om het overlijden van een dierbaar iemand of het verlies van werk of relatie.

In alle gevallen kan dit behoorlijk ingrijpend zijn en hebt u even iemand nodig die samen met u hier naar kan kijken en u handvatten kan geven om het verlies te verwerken.

Elk individu heeft competenties en bij het werken in een team kunnen deze competenties elkaar aanvullen of juist tegenwerken. Wat zijn uw talenten en wat zou verder nog ontwikkeld kunnen worden.

Onze trainers werken aan deze inzichten zodat u weet wat u nodig hebt en waarna het team uiteindelijk optimaal kan functioneren.

Voor mensen met autisme is duidelijkheid essentieel, dat geldt ook voor de omgang met mensen met een verstandelijke beperking. De cursussen van Geef me de 5 bieden u en het team die duidelijkheid waardoor u op een positieve en eenduidige manier om kunt gaan met cliënten.

Hebt u belangstelling voor deze cursus laat het ons weten, we kijken dan waar u mogelijk kunt aansluiten bij een training die in uw omgeving wordt gegeven of indien er voldoende belangstelling is organiseren we zelf deze meerdaagse training in samenwerking met, Colette de Bruijn zij is gedragskundige en ervaringsdeskundig.

Bij deze training wordt gewerkt met duplo materiaal en kunt u met een afstand kijken naar de gebeurtenissen. U leert situatie opstellingen maken om de hulpvraag van de cliënt snel helder te krijgen.

De training bestaat uit twee dagdelen en kan toegevoegd worden aan je SKJ accreditatie.

Met elkaar kijken naar een specifiek probleem of specifieke vraag die er bij iemand leeft.  Door met elkaar de casus of het probleem te bespreken middels het stellen van  verhelderende open vragen kan er meer inzicht komen op mogelijke oplossingen en u wordt bewust van uw eigen handelen.

Ook kunt u met elkaar intervisie hebben om te kijken waar uw competenties liggen  en  hoe die verder uit te breiden. Intervisie gaat vaak over problemen en meestal weet u zelf wel waar u niet goed in bent, maar door juist gebruik te maken van uw kwaliteiten en die uit te breiden ervaart u meer tevredenheid en voldoening in uw werk.

Interessant?

Wilt u meer informatie over ons aanbod, neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Interesse T&C