Professionals4U, uw bemiddelaar in de zorg

Samenwerken met Professionals4U in de zorgsector

U heeft besloten om als zzp’er in de zorg aan de slag te gaan. Dat is een goede keuze, want steeds meer zorgorganisaties hebben behoefte aan de flexibiliteit en expertise van zelfstandige zorgprofessionals zoals u. Toch is het niet altijd eenvoudig, er komt namelijk heel wat kijken bij het ondernemerschap, zeker als zzp’er in de zorgsector. U moet blijvend aan wet- en regelgeving voldoen, uw administratie en financiën nauwkeurig bijhouden en zelf op zoek gaan naar opdrachtgevers.

Onze ondersteuning voor u als zzp’er in de zorg

Gelukkig staat u niet alleen. Professionals4U ondersteunt, adviseert en verbindt. U als zzp’er staat bij ons centraal. Door echt te luisteren naar jouw persoonlijke wensen, behoeften en ambities, bouwen we aan een langdurige samenwerking. En voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Bemiddeling en dienstverband: Uw keuze

Daarnaast bemiddelen we actief tussen professionals en actuele zzp-opdrachten bij diverse zorgorganisaties. De administratie en documentatie omtrent uw opdrachten nemen we graag voor u uit handen. Kortom, wij zijn de ondersteunende, (pro)actieve, flexibele en transparante schakel tussen zzp’ers en opdrachtgevers of cliënten in de zorg.

Inschrijven en hulpvragen beantwoorden

Wij zijn altijd op zoek naar gedragswetenschappers, jeugdbeschermers, helpende, helpende plus, verzorgenden IG, verpleegkundigen, begeleiders en coaches met ervaring in de verschillende zorgsectoren. Indien we een match hebben gaan we u bemiddelen naar een opdrachtgever of hulpvrager.

Wilt u zich inschrijven? Dan kan dat via onderstaand formulier. Om uw inschrijving te kunnen verwerken is het van belang om alle velden zo volledig mogelijk in te vullen.Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging in vast dienstverband dus niet als zzp’er vult u dan bij gewenst (Voorkeur diensten) vast dienstverband in.