Bemiddelingsbureau zzp-zorg

Kies voor Professionals4U

Wij zijn Professionals4U, hét bemiddelingsbureau voor zzp‘ers in de zorg. Wij staan klaar om zelfstandige zorgprofessionals te verbinden met de beste zorgopdrachten in heel Nederland. Bent u een zzp‘er op zoek naar een uitdagende opdracht in de zorgsector, of een zorginstelling op zoek naar gekwalificeerd personeel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw partner in zorgbemiddeling

Verzorging & verpleging

Werving- en selectiebureau in de zorg - Particuliere thuiszorg - Verzorging en verpleging

Hulp bij dagelijkse handelingen. Verzorgen en verpleging altijd door een vast zorgteam.

Nachtzorg

Werving- en selectiebureau in de zorg - Particuliere thuiszorg, nachtzorg

Betrouwbare verzorging of verpleging ’s nachts in de vorm van waakdiensten of slaapdiensten.

Zorg bij dementie

Particuliere thuiszorg - Zorg bij dementie

Dementiezorg is volledig gericht op thuis wonen met een hoge kwaliteit van leven.

24-uurszorg

Particuliere thuiszorg - 24-uurszorg

Professionele zorgverleners staan 24 uur per dag klaar om u te verzorgen of te verplegen

Palliatieve thuiszorg

Particuliere thuiszorg - Palliatieve thuiszorg

Thuiszorg in de laatste levensfase. Persoonlijk integer en op maat naar uw wensen.

De voordelen van Professionals4u:

 1. Diepgaande kennis van de zorgsector
  Met jarenlange ervaring in de branche begrijpen we de nuances en behoeften van zowel zzp’ers als zorginstellingen.
 2. Persoonlijke benadering
  Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties. Door persoonlijke gesprekken leren we uw ambities en wensen kennen, waardoor we de perfecte match kunnen maken.
 3. Snelle bemiddeling
  Ons netwerk en kennis zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen. Hierdoor kunnen zzp’ers snel aan de slag en vinden zorginstellingen op korte termijn de juiste professional.
 4. Passie voor zorg
  Onze medewerkers delen een passie voor de zorg. Dit maakt dat we ons volledig inzetten voor zowel de professional als de zorgbehoevende.
 5. Flexibiliteit
  We begrijpen dat de zorg een dynamisch veld is. Daarom zijn we flexibel in onze dienstverlening en aanpak, zodat we altijd kunnen inspelen op veranderende behoeften.

Zzp’er in de zorg in worden?

Als zorgprofessional of zzp’er in de zorg biedt Nederland tal van kansen. Met Professionals4U kijken wij altijd naar zzp-opdrachten die het beste aansluiten bij uw wensen, regio en expertise. Bovendien staan wij altijd klaar met advies, begeleiding en ondersteuning waar nodig.

Onze missie

Het regelen van passende en betaalbare zorg.                              Zorg van goede kwaliteit en toegankelijk voor iedereen!

Onze visie

De zorgvrager is medeverantwoordelijk voor het eigen zorgproces. Onze zorgprofessionals stimuleren zelfredzaamheid en bieden waar nodig ondersteuning.

Het is goed om actief te blijven, ook al valt dat soms niet mee als mensen beperkingen ervaren door hun psychische of lichamelijke kwetsbaarheid. Actief zijn betekent niet alleen sporten en bewegen, maar ook meedoen in het arbeidsproces of op wat voor manier dan ook meedoen in de samenleving. Thuis zitten en niets doen betekent dat mensen steeds meer klachten krijgen omdat er dan niets meer is wat hen uitdaagt.

Of u nu een zzp’er in de zorg bent, een zorginstelling vertegenwoordigt of simpelweg meer wilt weten over onze diensten, Professionals4U staat overal in Nederland voor u klaar: