Zorgorganisaties

Zorgorganisaties

Professionals4U: Uw partner in zorgorganisaties

Continuïteit op de werkvloer is momenteel een grote uitdaging binnen zorgorganisaties. Professionals4U begrijpt dit en ondersteunt hier proactief bij. We maken persoonlijk kennis en brengen in kaart waar behoefte aan is met betrekking tot de personele invulling.

Specialistische zorg voor uw doelgroep

Wij lossen onder andere personele tekorten op in de ouderenzorg, verslavingszorg, GGZ, Forensische zorg en de gehandicaptenzorg. Of dat nu gaat om vervanging tijdens zwangerschap, ad-hoc situaties of piekdrukte, het is allemaal bespreekbaar. Veel zorginstellingen worstelen met hoge kosten door bijvoorbeeld een groot ziekteverzuim. Door de juiste en minimale inzet van zzp’ers kunnen kosten beheersbaar blijven. Professionals4U denkt hier graag in mee.

Mocht u op zoek zijn naar een medewerker in loondienst dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. We hebben professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdagende functie in hun loopbaan en ons vragen hierin te bemiddelen.

Om er als opdrachtgever zeker van te zijn dat alle documenten en gegevens van de zzp’er in orde zijn, zijn wij lid van het NBBU, de brancheorganisatie voor intermediairs op de arbeidsmarkt, en hebben we het keurmerk voor zzp-bemiddeling.

NBBU keurmerk

Coachen van teams voor optimaal functioneren

Mocht u op zoek zijn naar een zzp’er met ervaring en kennis van het vak? Iemand die meteen zelfstandig kan werken, betrouwbaar is en weet hoe te handelen bij onverwachte situaties of calamiteiten? Of u bent op zoek naar een project en of teamleider of iemand die tijdelijk vanuit zijn of haar expertise een team kan ondersteunen? Professionals4U gaat voor u aan de slag om de juiste kandidaat voor uw organisatie te selecteren iemand die past met de nodige kennis, kunde en kwaliteiten.

Professionals4U bemiddelt ook zzp’ers die ervaring hebben in het coachen van teams, en managers die ad interim opdrachten willen vervullen. Afhankelijk van uw vraag bieden wij u die expertise. Voordeel voor u als opdrachtgever is dat wij de werving en selectie verzorgen en wanneer de zzp’er ziek wordt er geen extra kosten voor u zijn. Daarnaast worden de administratieve zaken door Professionals4U geregeld.

Zorgvragen en cliënten: Onze passie

Heeft u specifieke zorgvragen en bent u opzoek naar de juiste begeleiders, gaat het bijvoorbeeld om vragen voor MVG/EMB waarbij de ondersteuning vaak net iets meer specialisme vraagt dan bij reguliere cliënten. Ook voor deze ondersteuning  kunt u bij ons terecht. Wij hebben voor deze specialistische zorg een groep zzp’ers die deze cliënten de juiste ondersteuning kunnen bieden en ook het team kunnen ondersteunen en hen leren omgaan met de specifieke zorgvragen.

Feedback: Uw stem voor verbetering

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan maken we graag kennis met u om te kijken welke opdrachtnemer of medewerker het beste bij de doelgroep en de cultuur van uw organisatie past.
Nadat u iemand van ons bureau tijdelijk hebt ingezet horen wij graag of u tevreden bent . Voor ons is deze feedback van belang omdat we uitsluitend kwaliteit willen bieden.