Aanbieding zorgtrainingen

Aanbieding zorgtrainingen

Bij Professionals4U willen we graag een bijdrage leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze zorgprofessionals. 
Het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening staat hoog in het vaandel. Door te blijven ontwikkelen, kunnen we kwaliteit met elkaar waarborgen.
Daarnaast is het van belang om jaarlijks terugkerende bekwaamheidstrainingen op peil te houden. Samen met onze partner Landstede Groei Opleidingen bieden wij een uitgebreid pakket aan opleidingen, cursussen en trainingen voor de zorgsector.

Professionals4U wil jouw ontwikkeling extra stimuleren door het complete aanbod aan te bieden tegen een gereduceerde prijs en is exclusief beschikbaar voor professionals en organisaties die met ons samenwerken.

Ben je werkzaam in de zorg als ZZP’er of zoek je een “nieuwe” uitdaging in loondienst en wil je profiteren van dit unieke aanbod? Schrijf je dan in op onze website bij Zorg/Opdrachtnemer. Onderaan de pagina kun je je inschrijven.

Hoe werkt de korting bij deelname trainingen?

Kijk hieronder voor ons actieaanbod. Om in aanmerking te komen voor een korting van 6% geef je bij je aanmelding aan: korting via Professionals4U (gebruik hiervoor het opmerkingenveld).

Ons trainingsaanbod

Klik op de link voor meer informatie en aanmelden: