P4u zorg

P4U zorg

P4U zorg  is de actieve schakel tussen ZZP’ers, medewerkers en opdrachtgevers in de zorg

Professionals4U is een werving-& selectiebureau met jarenlange ervaring in de zorg. Professionals4U bemiddelt ZZP’ers naar een tijdelijke opdracht in de zorg, bij organisaties, gemeenten of bij een hulpvrager thuis. Daarnaast ondersteunen wij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun loopbaan. Door met hen in gesprek te gaan en te kijken waar hun passie ligt wordt inzichtelijk wat hun wensen zijn waarna wij op zoek gaan naar de juiste match.

Ervaring heeft ons geleerd dat juist de professional met meerjarige ervaring in staat is om zelfstandig te werken en goede zorg, begeleiding of ondersteuning aan de zorgvrager kan bieden. Kennis en ervaring zijn een must! Kennis van de psychopathologie, methodisch kunnen werken, goed kunnen interpreteren van gedrag en stevig in de schoenen staan zijn de eigenschappen van de professionals waarmee wij werken. Onze missie is passende en betaalbare zorg, van goede kwaliteit en toegankelijk voor iedereen!

Naast professionals in de zorg werken we ook met professionals die ervaring hebben in coaching van medewerkers en teams, kunnen adviseren en ondersteunen bijvoorbeeld bij zelforganisatie. Tevens bemiddelen wij ZZP’ers voor het sociaal domein.

Wij geloven in de professional die de nodige kennis en deskundigheid heeft opgedaan in de zorg. Mensen met deze achtergrond zijn van harte welkom om zich bij Professionals4U aan te melden. Voorwaarden zijn dat u gedreven bent, enthousiast aan de slag wilt, mensen in hun kracht kunt zetten en kijkt naar mogelijkheden van mensen in plaats van beperkingen.

Bent u ZZP’er, 30+ of opzoek naar een uitdaging in loondienst en staat u positief in het leven? Ziet u uitdagingen en kansen, in plaats van problemen en beperkingen dan bent u degene naar wie wij op zoek zijn!

Onze missie

Het regelen van passende en betaalbare zorg.                              Zorg van goede kwaliteit en toegankelijk voor iedereen!

Onze visie

De zorgvrager is medeverantwoordelijk voor het eigen zorgproces. Onze zorgprofessionals stimuleren zelfredzaamheid en bieden waar nodig ondersteuning.

Het team

Het team van Professionals4U bestaat uit Maria Schrijver, Edwin Schrijver en Marleen ten Berge.

Profielfoto Maria Schrijver - medewerker Professionals4U, Werving- en selectiebureau in de zorg.

Maria Schrijver

Maria heeft zelf meer dan 30 jaar in de GGZ gewerkt en verschillende opleidingen gevolgd o.a. S.P.H (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) en V.O. Management Gezondheidszorg. Ze heeft diverse functies bekleed, ze is begonnen in het primaire proces en heeft daarna als team-coördinator, R.V.E manager en als regio- en relatiemanager gewerkt.

 

Profielfoto Edwin Schrijver - eigenaar Professionals4U, Werving- en selectiebureau in de zorg.

Edwin Schrijver

Edwin Schrijver heeft meerdere jaren ervaring in het bedrijfsleven als leidinggevende. De afgelopen jaren heeft Edwin zich met name bezig gehouden met HR en werving & selectie van personeel. Hij heeft verschillende managementopleidingen afgerond.

Edwin vindt het belangrijk  om als Bureau een meerwaarde te kunnen zijn door te denken in oplossingen en te gaan voor kwalitatief betaalbare zorg. 

Profielfoto Marleen ten Berge - medewerker Professionals4U, Werving- en selectiebureau in de zorg.

Marleen ten Berge

Marleen ten Berge ondersteunt het team o.a.  in de uitvoering van diverse  backoffice werkzaamheden. Marleen is een creatieve duizendpoot die meerdere jaren in de zorg heeft gewerkt, o.a. als activiteiten-, woon- en ambulant begeleidster. Daarnaast is ze ook werkzaam geweest als commercieel administratief medewerkster.

Inmiddels is Marleen ZZP’er en biedt administratieve ondersteuning op maat, aan ondernemers met een zorg gerelateerde achtergrond.

Onze zzp’ers

Samen hebben ze één ding gemeen, de passie voor zorg en hun medemens, dat is de verbindende factor tussen Maria, Edwin en Marleen. Ze zijn de verbindende factor tussen de zzp’ers die in de zorg aan de slag willen, mensen met een hulpvraag  thuis en zorginstellingen/ gemeenten die op zoek zijn naar medewerkers.

Onze zzp’ers zijn ervaren zorgprofessionals, die positief in het leven staan,  uitdagingen en kansen zien in plaats van problemen. Belangrijk vinden wij dat mensen passie voor hun werkzaamheden hebben. Dan zie je dat hun ogen beginnen te stralen als ze over hun werk vertellen. Dan hoor je ze met liefde praten over de soms kleine ontwikkelstapjes die een cliënt maakt. Daar worden wij blij van.

Ons motto

Het is goed om actief te blijven, ook al valt dat soms niet mee als mensen beperkingen ervaren door hun psychische of lichamelijke kwetsbaarheid. Actief zijn betekent niet alleen sporten en bewegen, maar ook meedoen in het arbeidsproces of op wat voor manier dan ook meedoen in de samenleving. Thuis zitten en niets doen betekent dat mensen steeds meer klachten krijgen omdat er dan niets meer is wat hen uitdaagt.