Opdrachtnemer

Opdrachtnemer

Professionals4U bemiddelt u naar een opdracht in een organisatie of bij een hulpvrager thuis. U hebt minimaal een MBO opleiding en u kunt methodisch, doel- en resultaatgericht werken. U kunt dit laten zien door aan te tonen waar en hoe u hebt gewerkt. Voldoet u aan bovenstaand profiel en beschikt u over de nodige opleidingen dan bent u de gekwalificeerde ZZP’er die wij zoeken. U bepaalt zelf op welke dagen en hoeveel uren u wilt werken.

Op zoek naar een baan in loondienst?

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdagende functie in uw loopbaan en wilt u graag in loondienst (blijven) werken ook dan kunt u bij ons terecht. Wij gaan met u in gesprek om te kijken waar uw passie, kennis en ervaring ligt en wat uw wensen zijn, waarna we op zoek gaan naar de baan die bij u past.
Voor ons als bemiddelingsbureau is het erg belangrijk dat de opdrachtgever tevreden is over u en dat u tevreden bent over wat u hebt kunnen doen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vaste baan of een tijdelijke opdracht. Wij streven altijd naar de juiste match. Zo hebben of zoeken wij de leukste opdrachten of vacatures voor u. Een baan die past bij uw wensen, competenties en behoefte. Daarnaast staan wij altijd open voor feedback.

Wat zijn de voorwaarden voor u als ZZP’er?

Om als zzp-er in de zorg aan de slag te gaan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je natuurlijk ingeschreven staan bij de kamer van koophandel, een aansluiting bij een geschillencommissie hebben en in het bezit zijn van een geldig VOG. Daarnaast dient u te beschikken over erkende diploma’s en opleidingen. Daarna kunt u zich middels het contactformulier aanmelden waarna we binnen een week contact met u opnemen. Er volgt een kennismakingsgesprek waarbij we de wederzijdse verwachtingen uitspreken.

Inschrijven

Wij zijn altijd op zoek naar gedragswetenschappers, jeugdbeschermers, helpende, helpende plus, verzorgenden IG, verpleegkundigen, begeleiders en coaches met ervaring in de verschillende zorgsectoren. Indien we een match hebben gaan we u bemiddelen naar een opdrachtgever of hulpvrager.

Wilt  u zich inschrijven? Dan kan dat via onderstaand formulier.

Om uw inschrijving te kunnen verwerken is het van belang om alle velden zo volledig mogelijk in te vullen.

Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging in vast dienstverband dus niet als ZZP vult u dan bij gewenst (Voorkeur diensten) vast dienstverband in.