Verzorging en verpleging

Verzorging & verpleging

De hulp en ondersteuning die u nodig heeft.

Met verzorging en verpleging via Professionals4U krijgt u de hulp en ondersteuning die u nodig heeft. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit hulp bij douchen en aan- en uitkleden. Maar ook uit algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals niet-planbare zorgmomenten die opgevangen worden door een vast en vertrouwd zorgteam.

Particuliere verzorging

Heeft u hulp nodig om zelfstandig thuis te wonen? Ervaren verzorgenden ondersteunen u in uw dagelijks leven en versterken daarmee uw zelfredzaamheid. Zij helpen u bijvoorbeeld met wassen, douchen, aan- en uitkleden en eten en drinken. In langer aaneengesloten zorguren zodat er naast de noodzakelijke zorg ook tijd is voor persoonlijke aandacht. U kunt de hulp van een verzorgende via Professionals4U inschakelen bij ziekte, na een operatie of wanneer u op leeftijd bent. Particuliere verzorging  via Professionals4U is altijd persoonlijk en op maat.

Particuliere verpleging

Wanneer u medische ondersteuning nodig heeft staan verpleegkundigen via Professionals4U voor u klaar. Zij verrichten taken zoals het toedienen van medicijnen, wondverzorging en het aanbrengen en verwisselen van een infuus. Ook voor bijvoorbeeld revalidatie thuis kunt u particuliere verpleging via Professionals4U inkopen. De deskundige verpleegkundigen kunnen u naast particuliere verpleging helpen met uw persoonlijke verzorging of individuele begeleiding omdat hier ruimte voor is. Want door inzet van langer aaneengesloten zorgmomenten is hier voldoende rust voor.

Betrouwbaar en persoonlijk zorgteam

Via Professionals4U kunt u vertrouwen op een vast zorgteam. Zij arriveren op vaste dagen en tijden en nemen rustig de tijd voor u. Verzorging en verpleging is via Professionals4U altijd persoonlijk en op maat gemaakt voor u. Wij passen ons aan uw wensen aan in plaats van andersom. Zo heeft u altijd betrouwbare, bekende mensen om u heen en houdt u ruimte over in uw agenda voor andere activiteiten.

Financiering verzorging en verpleging

Particuliere thuiszorg kan op verschillende manieren gefinancierd worden. De meest gebruikte financieringsbron is het persoonsgebonden budget. Wanneer u beschikt over een persoonsgebonden budget (PGB) dan kunt u de zorg hiermee geheel of gedeeltelijk betalen. Als er sprake is van een gedeelte van de kosten dat niet wordt vergoed via een PGB, is dit gedeelte, mits boven een bepaald drempelbedrag, in veel gevallen fiscaal aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. Bent u benieuwd naar uw opties? Neem contact met ons op zodat wij u persoonlijk meer kunnen vertellen over tarieven en uw mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de thuiszorg particulier te financieren.

Mantelzorg coördineren

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunnen wij u ook helpen met het coördineren van mantelzorgers voor de zorgmomenten rondom de verzorging en verpleging. Samen met de mantelzorgers stellen wij een rooster op waarin de mantelzorgers meedraaien met de professionele zorgverleners. Zo waarborgen we de continuïteit en houden we de zorg betaalbaar.

Interessant?

Heeft u interesse in verzorging en verpleging via Professionals4u Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak ter kennismaking met u. In dit gesprek zullen wij uw wensen en behoeften bespreken zodat wij op basis hiervan de zorg kunnen organiseren. We zoeken geschikte zorgverleners voor uw persoonlijke zorgteam. Zij werken in aangesloten blokken van minimaal vijf uur. Wij houden na start van de zorg met hen en met u contact over de voortgang. Voor vragen zijn wij voor u altijd telefonisch bereikbaar.

Contact