Verzorgende IG

Werken in een nieuw geopend woonhuis op een prachtige locatie: wie wil dat nou niet! het 2e kwartaal van 2023 zal in de provincie Gelderland een particulier kleinschalige verzorgingshuis voor ouderen met dementie openen.

Wat ga je doen?

We hoeven jou niet te vertellen wat een Verzorgende IG doet, maar bij ons doen we het net even anders. Je bent uiteraard verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van onze bewoners, ADL en als helpende plus ook voor medicatie, maar het welzijn van onze bewoners staat voorop. We werken niet taakgericht, maar bewonersgericht. Als zorgprofessional krijg jij de tijd en ruimte om onze bewoners te leren kennen. We kijken naar iemands levensgeschiedenis, hobby’s, routines en persoonlijke behoeftes en stemmen daar onze zorg op af. Omdat we werken en leven als één grote familie deins jij er ook niet voor terug om je collega’s te helpen waar nodig. Of het nou gaat om een collega die hulp nodig heeft met een zorgtaak of een collega die hulp nodig heeft in de keuken: jij staat altijd klaar voor het team.

Over de organisatie

Wij bieden een echt thuisgevoel en een hoge mate leefplezier. Ons streven is om ervoor te zorgen dat onze bewoners kunnen blijven wonen en leven zoals zij altijd gewend zijn geweest. Bewoners mogen zelf bepalen hoe hun eigen dag eruit ziet en met wie en waar zij deze doorbrengen. Onze medewerkers hebben alle aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden.

Wat bieden wij?

Naast een geweldige werkplek met veel tijd en aandacht voor onze bewoners mag je het volgende verwachten:

 • Een salaris van max. €2.937,68 als VIG (CAO VVT FWG35) of max. €3.159,64 als EVV’er (CAO VVT FWG40) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Onregelmatigheidstoeslag conform CAO VVT.
 • Per 1 maart 2023 een salarisverhoging van 3%.
 • Vergoeding voor woon-werkverkeer van €0,21 netto per km met een max van 50km enkele reis. De CAO gaat uit van 9 cent, wij verhogen dit als organisatie. Ook berekenen wij geen eigen bijdrage!
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • 29 verlofdagen (op basis van een 36-urige werkweek).
 • Talloze ontwikkelingsmogelijkheden. Wil je doorstuderen tot verpleegkundige of EVV’er worden? Of een verdiepingsslag maken in je huidige werk? Wij bieden opleidingsmogelijkheden en kosteloze trainingen via ons GoodHabitz portaal.
 • Een bonus voor jou als je door jouw inspanning een nieuwe collega in een bepaalde zorgfunctie aandraagt.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven zorgprofessional met een groot hart voor dementerende ouderen. Omdat we leven en werken als één grote familie vinden we het belangrijk dat je bij het hele woonhuis betrokken bent. Verder herken jij jezelf in het volgende:

 • Je bent in het bezit van een mbo niveau 2 helpende zorg en welzijn diploma;
 • Je bent bereid om alle diensten te werken en bent flexibel inzetbaar. Wij werken met diensten van maandag t/m zondag tussen 7:00-15:00 en 15:00-23:00. Past dit toch niet? Bel dan even om de mogelijkheden te bespreken.
 • Het aantal uur gaat in overleg.
 • Je woont in de Provincie Gelderland
 • Je hebt een proactief karakter en groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Interesse?

vul dan het interesse formulier in en wij nemen contact met jou op. Voor neer informatie kun je ook even bellen met Edwin Schrijver op 06-57675144