Nachtzorg

Nachtzorg thuis

De hulp en ondersteuning die u nodig heeft.

Heeft u of uw naaste ’s nachts hulp nodig? Professionals4U  helpt u met het organiseren van nachtzorg aan huis zodat u ook ’s nachts verzekerd bent van goede zorg. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van een goede nachtrust. Nachtzorg via Professionals4u kan als waaknacht of slaapnacht worden ingezet.

Nachtzorg aan huis

Nachtzorg via Professionals4U kan worden ingezet wanneer er ook ’s nachts begeleiding, verzorging of verpleging nodig is. Soms is het voor ouderen niet verstandig om ’s nachts alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld wanneer het ziektebeeld Alzheimer of dementie een rol gaat spelen en het dag/nachtritme omgedraaid wordt. Een zorgverlener in huis kan de juiste ondersteuning bieden.

Standaard tijden van een nachtzorg zijn van 23.00 uur tot 7.00 uur, maar kunnen naar wens worden uitgebreid. Na de nacht helpt uw zorgverlener u, indien gewenst, met het ochtendritueel en verzorgt hij of zij een ontbijtje met kopje thee.

Slaapnacht

Het kan een geruststellend gevoel zijn om te weten dat er ’s nachts een zorgverlener in de buurt is die kan helpen wanneer dit nodig is. Bijvoorbeeld wanneer u minder mobiel bent of uw ouder zich niet meer prettig voelt alleen in huis. Tijdens een slaapdienst slaapt de zorgverlener bij u in huis. U kunt maximaal drie keer per nacht beroep doen op uw zorgverlener, bijvoorbeeld wanneer u naar het toilet moet. Is er vaker hulp nodig? Geen probleem, dan helpen wij u graag met de inzet van een waaknacht.

Waaknacht

Bij een waaknacht staat uw zorgverlener continue voor u paraat. Gedurende de gehele nacht kan er een beroep gedaan worden op de zorgverlener. Er kan geholpen worden met het aanreiken of toedienen van medicatie of de zorgverlener is er voor een goed gesprek en luisterend oor. De wetenschap dat een zorgverlener in huis is die over u waakt, geeft u en uw naasten een gerust en veilig gevoel.

Mantelzorgers ontzorgen

Nachtzorg via Professionals4U biedt uitkomst voor mantelzorgers die vaak niet alleen overdag maar ook ’s nachts klaarstaan voor hun dierbare. Dankzij deze nachtzorg aan huis kunt u ’s nachts ongestoord slapen, wetende dat uw dierbare in goede handen is, zodat u uitgerust aan de volgende dag kan beginnen. Ook denken wij mee in de behoefte naar 24 uurszorg en palliatieve zorg.

Nachtzorg inzetten

Professionals4U helpt u met het realiseren van nachtzorg voor enkele nachten of voor een langere periode. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Onze service is altijd warm en persoonlijk.

Kosten particuliere nachtzorg

De kosten van nachtzorg aan huis verschilt per situatie. Afhankelijk van uw situatie kunt u dit mogelijk (gedeeltelijk) uit uw PGB inkopen. Wij kunnen u ondersteunen in de vorm van informatie, advies en het fysiek organiseren van de zorg.

Interessant?

Wilt u meer informatie aanvragen, uw persoonlijke situatie delen zodat wij kunnen meedenken, of wilt u een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek zonder ergens aan vast te zitten?

Kom dan vrijblijvend met ons in contact

Contact

Hoe werkt nachtzorg via Professionals4U?

We beginnen graag met een kennismaking waarbij we elkaar persoonlijk ontmoeten en uw zorgvraag bespreken. Hiervoor bezoeken we u thuis. Hierna gaan wij voor u op zoek naar een team van vaste zorgverleners. Wij doen ons best de juiste zorgverleners te selecteren en kijken daarom naar locatie, ervaring én persoonlijkheid.

De zorgverleners van Professionals4U

Met de zorgverleners vormen we een vast team wat vertrouwde gezichten zullen worden. Zij starten de zorg bij uw akkoord en plannen op basis van een maandrooster. Zo weet u altijd wie er wanneer komt en waar u aan toe bent. Bij vragen kunt u altijd terecht bij uw persoonlijke aanspreekpunt van Professionals4U