Thuisbegeleiding

Thuisbegeleiding

Ervaart u situaties waarin uw omgeving niet voldoende ondersteuning biedt?

Professioanals4u staat klaar om u te helpen de regie over uw leven terug te krijgen en te behouden. Met onze gespecialiseerde thuisbegeleiding bieden we de hulp die u nodig heeft, precies daar waar u het nodig heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Samen werken aan uw zelfredzaamheid en kwaliteit van leven

Onze betrokken en deskundige thuisbegeleiders helpen u met het bereiken van uw vooraf vastgestelde doelen. Dit doen we in overleg met andere hulpverleners en uw mantelzorgers, gericht op het vergroten van uw zelfredzaamheid en het verbeteren van uw kwaliteit van leven. Onze thuisbegeleiders analyseren uw situatie en kijken op een oplossingsgerichte manier naar wat u zelf kunt en welke ondersteuning u nodig heeft om taken, die zelfstandig niet meer lukken, toch uit te voeren.

Breed opgeleid en ervaren in diverse doelgroepen

Ons team van thuisbegeleiders is breed opgeleid en heeft ruime ervaring met verschillende doelgroepen, zoals mensen met autisme, ADHD, ADD, ouderdomsgerelateerde ziektebeelden (zoals dementie of de ziekte van Parkinson), psychiatrische diagnoses, lichte verstandelijke beperkingen of niet-aangeboren hersenletsel. U kunt bij ons terecht, met of zonder diagnose.

Vergoedingen

Zelf zorg inkopen met een Persoonsgebonden Budget (PGB) via Professionals4u

Wilt u zelf uw thuisbegeleiding regelen? Met een Persoonsgebonden Budget (PGB) kunt u de zorg inkopen die het beste bij u past. Bij Professionals4u krijgt u de regie over uw zorg. U kiest zelf de zorgverlener die bij u aansluit, en bepaalt hoe de zorg wordt verleend.

  • PGB via de Wmo: Heeft u een indicatie van de gemeente? Met een PGB kunt u ervoor kiezen om uw thuisbegeleiding in te kopen bij Professionals4u. U heeft de vrijheid om uw zorg naar uw eigen wensen in te richten.
  • PGB via de WLZ: Als u een WLZ-indicatie heeft, kunt u via het zorgkantoor een PGB aanvragen. Hiermee kunt u ook bij Professionals4u terecht voor op maat gemaakte zorgoplossingen.

Professionals4u helpt u bij het aanvragen en beheren van een PGB

Het aanvragen van een PGB kan ingewikkeld zijn. Professionals4u ondersteunt u graag bij het opstellen van een zorgplan en het aanvragen van het budget. Ook helpen wij u bij het beheren van uw PGB, zodat u altijd zeker bent van de zorg die u nodig heeft.

Interessant?

Heeft u interesse in thuisbegeleiding via Professionals4u? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak ter kennismaking met u. In dit gesprek zullen wij uw wensen en behoeften bespreken zodat wij op basis hiervan de zorg kunnen organiseren. We zoeken geschikte zorgverleners voor uw persoonlijke zorgteam. Zij werken in aangesloten blokken van minimaal vijf uur. Wij houden na start van de zorg met hen en met u contact over de voortgang. Voor vragen zijn wij voor u altijd telefonisch bereikbaar.

Contact