Zzp-opdrachtdetails

Zzp-opdracht

Zorgprofessionals gezocht (ZZP)

13/06/2024 Gelderland Verschillende niveau's Ouderenzorg 00 129

Omschrijving

Diverse enthousiastelingen gezocht die het belangrijk vinden om de ouder wordende mens/ de mens met dementie een fijne dag te bezorgen!

Wie zoeken wij?

Medewerkers als zzp, maar ook medewerkers die op zoek zijn naar een vast dienstverband, kunnen reageren op de verschillende functies.

Waar kom je te werken?

We zoeken medewerkers voor verschillende woonvormen waar de mens met dementie en/of de ouder wordende mens centraal staat, met diens wensen en behoeften. De huizen waar je komt te werken zijn prachtig ingericht met "gewoon" meubilair, zoals jij dat ook thuis hebt. De huizen voelen warm aan, wat maakt dat een ieder zich gauw thuis voelt. Elke bewoner bezit zijn/haar eigen appartement met eigen spullen die zo belangrijk voor hun zijn. Zo anders dan de reguliere gezondheidszorg. Deze huizen staan door heel Nederland het kan dus ook maar zo zijn dat je als zzp'er langs meerdere huizen "hopt" hoe leuk is dat! Je ziet dan veel en leert daarnaast veel! Win-win situatie dus!

Verzorgende IG en Helpende (+)

 Even een kopje koffie drinken met de bewoner die je net verzorgd hebt, gezellig een praatje maken in de mooie woonkeuken. Niet alleen met de zorg bezig zijn, maar juist ook tijd besteden aan het welzijn van de bewoner. Dat is wat werken in deze mooie kleinschalige settingen zo bijzonder maakt. Nieuwsgierig geworden? Pak de telefoon en vraag naar de mogelijkheden voor jou!

Leidinggevende/ locatiemanager;

Als leidinggevende zal je je eigen kleinschalige woonhuis voor de mens met dementie managen. Daar komt veel bij kijken. Samen met je team zorg je ervoor dat de mens met dementie een fijne dag heeft. Je vindt het belangrijk om medewerkers in hun kracht te zetten, zodat ook zij met veel plezier hun werk kunnen doen. Het managen van een team is een vak apart en ervaring is gewenst, ook zou het wenselijk zijn als je een zorgachtergrond hebt. Pas dan kun je ook goede lijnen uitzetten, en kun je meepraten met het team. Uiteraard komt er veel meer bij kijken, wil je weten wat deze functie nog meer inhoudt?

 

Opleiding

Vaardigheid

Vaardigheid2

Vaardigheid3

Reisafstand

Referentie

van datum

tarief

Functie2

Dienst

Sleutelwoord

2

tot datum

Cursus

]

van tijd

tot tijd

kenmerk

Interessant?

Heeft u interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Dit kan via onderstaand formulier of rechtstreeks via Edwin of Marleen.

Contact
Profielfoto Edwin Schrijver - eigenaar Professionals4U, Werving- en selectiebureau in de zorg.

Edwin Schrijver

Profielfoto Marleen ten Berge - medewerker Professionals4U, Werving- en selectiebureau in de zorg.

Marleen ten Berge