Zorg in Hilversum

Professionals4U in Hilversum: Uw partner in zorg en bemiddeling

In het midden van Nederland ligt Hilversum, een gemeente die zich kenmerkt door samenwerking, verbondenheid en een sterke zorgcultuur. In deze dynamische omgeving is Professionals4U uw toegewijde partner, gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals en zzp’ers binnen de zorgsector.

Lokaal verankerd, breed netwerk 

Professionals4U heeft een diepgewortelde verbinding met Hilversum. Dankzij ons lokale netwerk zijn we optimaal in staat om zzp’ers en zorginstellingen samen te brengen. Onze ervaring in werving en selectie garandeert dat we de beste matches maken, elke keer opnieuw.

Denken in oplossingen en zorgen voor de juiste match.

Betrouwbare verzorging of verpleging overdag of ’s nacht.

Wil jij jezef of met je organisatie je blijven ontwikkelen?

5 redenen om in Hilversum voor Professionals4U te kiezen?

 1. Lokale expertise
  Onze kennis van Hilversum en omgeving zorgt voor een perfecte afstemming tussen zorgprofessionals en opdrachtgevers.
 2. Op maat gemaakte bemiddeling
  Wij begrijpen dat elke zzp’er en zorginstelling uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw wensen.
 3. Korte lijnen, snelle resultaten
  Ons lokale netwerk in Hilversum betekent snelle en efficiënte bemiddeling. Zo kunt u zich focussen op wat echt telt: uitmuntende zorg verlenen.
 4. Gepassioneerde professionals
  Ons team is betrokken bij goede zorg en voor Hilversum. Deze combinatie zorgt voor een betrokken en toegewijde aanpak.
 5. Flexibiliteit voorop
  We passen ons aan aan uw behoeften, omdat we weten dat de zorgsector voortdurend in beweging is.

Bent u een zzp’er in de zorg in Hilversum

De omgeving van Hilversum biedt tal van mogelijkheden. Bij Professionals4U kunt u terecht voor zzp-opdrachten, afgestemd op uw expertise. Wij staan altijd klaar met de nodige begeleiding, advies en ondersteuning.

Samen zorg dragen in Hilversum

Onze visie is: samen zorgen we voor een gemeenschap waarin elke inwoner de zorg en ondersteuning krijgt die hij of zij verdient. Of u nu een zorgprofessional bent, een zorginstelling vertegenwoordigt of gewoon meer wilt weten over wat we te bieden hebben, Professionals4U is uw partner in Hilversum.

Interesse om met ons samen te werken in Hilversum en omgeving neem dan vrijblijvend contact op met Edwin Schrijver.

Profielfoto Edwin Schrijver - eigenaar Professionals4U, Werving- en selectiebureau in de zorg.

Onze missie

Het regelen van passende en betaalbare zorg.                              Zorg van goede kwaliteit en toegankelijk voor iedereen!

Onze visie

De zorgvrager is medeverantwoordelijk voor het eigen zorgproces. Onze zorgprofessionals stimuleren zelfredzaamheid en bieden waar nodig ondersteuning.

Ons motto

Het is goed om actief te blijven, ook al valt dat soms niet mee als mensen beperkingen ervaren door hun psychische of lichamelijke kwetsbaarheid. Actief zijn betekent niet alleen sporten en bewegen, maar ook meedoen in het arbeidsproces of op wat voor manier dan ook meedoen in de samenleving. Thuis zitten en niets doen betekent dat mensen steeds meer klachten krijgen omdat er dan niets meer is wat hen uitdaagt.

Of u nu een zzp’er in de zorg bent, een zorginstelling vertegenwoordigt of simpelweg meer wilt weten over onze diensten, Professionals4U staat overal in provincie Noord-Holland voor u klaar, bijvoorbeeld ook in Muiden