Zorg in Arnhem

Professionals4U in Arnhem: Uw partner in zorg en bemiddeling

Net naast de Nederrijn en de IJssel ligt Arnhem, een stad die zich kenmerkt door samenwerking, verbondenheid en een sterke zorgcultuur. In deze dynamische omgeving is Professionals4U uw toegewijde partner, gespecialiseerd in het bemiddelen van zorgprofessionals en zzp’ers binnen de zorgsector.

Lokaal verankerd, breed netwerk 

Professionals4U heeft een diepgewortelde verbinding met Arnhem. Dankzij ons lokale netwerk zijn we optimaal in staat om zzp’ers en zorginstellingen samen te brengen. Onze ervaring in werving en selectie garandeert dat we de beste matches maken, elke keer opnieuw.

Denken in oplossingen en zorgen voor de juiste match.

Betrouwbare verzorging of verpleging overdag of ’s nacht.

Wil jij jezef of met je organisatie je blijven ontwikkelen?

5 redenen om in Arnhem voor Professionals4U te kiezen?

 1. Lokale expertise
  Onze kennis van Arnhem en omgeving zorgt voor een perfecte afstemming tussen zorgprofessionals en opdrachtgevers.
 2. Op maat gemaakte bemiddeling
  Wij begrijpen dat elke zzp’er en zorginstelling uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw wensen.
 3. Korte lijnen, snelle resultaten
  Ons lokale netwerk in Arnhem betekent snelle en efficiënte bemiddeling. Zo kunt u zich focussen op wat echt telt: uitmuntende zorg verlenen.
 4. Gepassioneerde professionals
  Ons team is betrokken bij goede zorg en voor Arnhem. Deze combinatie zorgt voor een betrokken en toegewijde aanpak.
 5. Flexibiliteit voorop
  We passen ons aan aan uw behoeften, omdat we weten dat de zorgsector voortdurend in beweging is.

Bent u een zzp’er in de zorg in Arnhem

De omgeving van Arnhem biedt tal van mogelijkheden in de ouderen zorg. Zo hebben wij in Arnhem diverse opdrachten voor Kleinschalig wonen voor mensen met dementie. 

Kleinschalig Wonen voor Mensen met Dementie in Arnhem

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie betekent een gezellig thuis, met veel ruimtes om gezamenlijk de dag te leven, maar ook genoeg plekken om privé met verwanten te kunnen zijn. Het is hier fijn wonen, middenin Arnhem. Daarnaast kunnen zij  het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met koken of een spelletje doen? Ben jij die zorgprofessional die klaar wil staan om iedereen een fijne dag te bezorgen of het nu in de zomerperiode is tot September of daarna dan ben je van harte welkom om met ons kennis te maken voor een orienterend gesprek.

Voordelen werken als zzp'er

Samen zorg dragen in Arnhem

Onze visie is: samen zorgen we voor een gemeenschap waarin elke inwoner de zorg en ondersteuning krijgt die hij of zij verdient. Of u nu een zorgprofessional bent, een zorginstelling vertegenwoordigt of gewoon meer wilt weten over wat we te bieden hebben, Professionals4U is uw partner in Arnhem.

Interesse om met ons samen te werken in Arnhem en omgeving neem dan vrijblijvend contact op met Edwin Schrijver.

Profielfoto Edwin Schrijver - eigenaar Professionals4U, Werving- en selectiebureau in de zorg.

Onze missie

Het regelen van passende en betaalbare zorg.                              Zorg van goede kwaliteit en toegankelijk voor iedereen!

Onze visie

De zorgvrager is medeverantwoordelijk voor het eigen zorgproces. Onze zorgprofessionals stimuleren zelfredzaamheid en bieden waar nodig ondersteuning.

Ons motto

Het is goed om actief te blijven, ook al valt dat soms niet mee als mensen beperkingen ervaren door hun psychische of lichamelijke kwetsbaarheid. Actief zijn betekent niet alleen sporten en bewegen, maar ook meedoen in het arbeidsproces of op wat voor manier dan ook meedoen in de samenleving. Thuis zitten en niets doen betekent dat mensen steeds meer klachten krijgen omdat er dan niets meer is wat hen uitdaagt.

Of u nu een zzp’er in de zorg bent, een zorginstelling vertegenwoordigt of simpelweg meer wilt weten over onze diensten, Professionals4U staat overal in Gelderland voor u klaar: