Opdrachtgever

Opdrachtgever

U bent als opdrachtgever op zoek naar een ZZP’er met ervaring en kennis van het vak. Iemand die meteen zelfstandig kan werken, betrouwbaar is en weet hoe te handelen bij onverwachte situaties of calamiteiten. Of u bent op zoek naar een projectleider of iemand die tijdelijk vanuit zijn of haar expertise een team kan ondersteunen. Professionals4U heeft die opdrachtnemer voor u, iemand met kennis, kunde en kwaliteiten.

Professionals4U bemiddelt ook ZZP’ers die ervaring hebben in het coachen van teams, en managers die ad interim opdrachten willen vervullen. Afhankelijk van uw vraag bieden wij u die expertise. Voordeel voor u als opdrachtgever is dat wij de werving en selectie verzorgen en wanneer de ZZP’er ziek wordt er geen extra kosten voor u zijn. Daarnaast worden de administratieve zaken door Professionals4U geregeld.
Mocht u op zoek zijn naar een medewerker in loondienst dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. We hebben professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdagende functie in hun loopbaan en ons vragen hierin te bemiddelen.

Heeft u specifieke zorgvragen en bent u opzoek naar de juiste begeleiders, gaat het bijvoorbeeld om vragen voor MVG/EMB waarbij de ondersteuning vaak net iets meer specialisme vraagt dan bij reguliere cliënten. Ook voor deze ondersteuning  kunt u bij ons terecht. Wij hebben voor deze specialistische zorg een groep ZZP’ ers die deze cliënten de juiste ondersteuning kunnen bieden en ook het team kunnen ondersteunen en hen leren omgaan met de specifieke zorgvragen.

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan maken we graag kennis met u om te kijken welke opdrachtnemer of medewerker het beste bij de doelgroep en de cultuur van uw organisatie past.
Nadat u iemand van ons bureau tijdelijk hebt ingezet horen wij graag of u tevreden bent . Voor ons is deze feedback van belang omdat we uitsluitend kwaliteit willen bieden.

Interessant?

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Dit kan via onderstaand formulier of rechtstreeks via Edwin, Maria of Marleen.

Contact

Edwin Schrijver

Maria Schrijver

Marleen ten Berge