ZZP’ers

Aanmelden ZZP'ers

Bent u trots op uw werk omdat het er altijd super strak bij ligt? En vindt u het geweldig om in het oosten van het land als zelfstandige te werken? Of dat nou bij een particulier is of bij een bedrijf. Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Zelfstandige Professionals, monteurs of een team van vakmensen.

Werkt u met een maatje als koppel? Ook dan bent u van harte welkom!

Het werk

Bijvoorbeeld als schilder, metselaar of timmerman, dakdekker, elektricien of loodgieter. Maar ook als onderhouds- of installatie monteur, of stukadoor geldt: Zodra de juiste materialen aanwezig zijn, gaat u aan de slag. U bent in het bezit van een goed verzorgde klussenbus, voorzien van alle benodigde gereedschappen en klein-materiaal zodat u nooit mis grijpt. U zorgt ervoor dat op verzoek van de opdrachtgever de klus geklaard wordt en dat kwaliteit gegarandeerd is

De beloning

U bepaalt zelf uw uurtarief, tenslotte bent u de zelfstandige ondernemer! Je weet wat je waard bent en wat de marktwaarde is. natuurlijk afhankelijk van de sector en uw vakkennis. Net als iedere zzp er, maakt u veel werkuren, u wilt bezig zijn met uw vak en u bent niet altijd bezig met het zoeken van nieuwe klanten, want acquisitie is niet zo aan u besteed.

Interessant?

Neem contact met ons op, dat kan telefonisch, per mail, per app of via onderstaand contact formulier

Contact

Professionals4U

Wat doen wij als Professionals4U voor u?

Wij bemiddelen tussen u en de opdrachtgever, want we hebben goede contacten met verschillende bedrijven in het oosten van Nederland. Wij weten waar en op welk moment projecten lopen. En welke bedrijven voor de uitvoering van die projecten extra mensen nodig zijn. Daarnaast komen er dagelijks aanvragen binnen voor klussen bij mensen thuis. Hiervan maken wij een goede inventarisatie en zoeken we de passende vakman voor de klus.

In de tijd dat u de klus aan het klaren bent en met veel plezier uw beroep uitoefent, zijn wij al op zoek naar de volgende klus voor u! Wij zijn de spil tussen u en uw volgende klus!

Hoe werkt het?

U gaat met een van onze medewerkers in gesprek, daarin kunt u aangeven waar u goed in bent, wat u graag doet en de zaken waar u niet zo goed in bent, zodat we een goed beeld van u hebben. Wij werken alleen met vakmensen. Bij een passende opdracht zullen we u voorstellen bij de opdrachtgever. Dit kan zowel bedrijfsmatig als bij mensen thuis.

Wanneer een opdrachtgever geïnteresseerd is, organiseren we een afspraak tussen u en de opdrachtgever en dan bespreken jullie samen de opdracht.
De kosten voor deze opdracht en het uurtarief worden door ons met de opdrachtgever besproken. De opdrachtgever en de ZZP’er sluiten samen een overeenkomst waarin alle voorwaarden zijn vastgelegd.

Nadat jullie beiden akkoord zijn gegaan krijgt u volgens de afspraken die zijn gemaakt uw facturen betaald. Daar waar nodig kunt u een beroep op ons doen voor ondersteuning. U bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw dienstverlening, Professional4U aanvaard hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.