P4u wonen

P4U wonen

P4U ook het thuiszorgbureau voor particuliere zorg thuis!

U wilt het liefst dat uw dierbare zo lang mogelijk thuis blijft wonen. Wij staan naast u om persoonlijke zorg en ondersteuning te realiseren en zo nodig uw zorginzet als mantelzorger te verlichten.

Zo bieden wij o.a de volgende ondersteuning bij u thuis;

  • 24 uurszorg
  • Zorg voor mensen met dementie
  • Verzorging & Verpleging
  • Begeleiding & Ondersteuning
  • Mantelzorg Ondersteuning
  • Nachtzorg
  • Palliatieve zorg
  • Het aanvragen van een PGB ( persoonsgebonden budget)            

Wij gaan voor u op zoek naar een betrouwbare zorgverlener, iemand die voldoet aan uw wensen. 

Voor meer informatie neem gerust contact op met Edwin Schrijver op tel: 06-57675144 of Marleen ten Berge op tel: 06-33416150 We komen tevens graag bij u langs dit praat niet alleen makkelijker, u heeft dan ook een goed beeld van ons. U maakt u wensen kenbaar en wij gaan aan de slag.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Edwin Schrijver

Edwin Schrijver heeft meerdere jaren als leidinggevende gewerkt. Naast diverse managementopleidingen heeft zijn ervaring geleerd dat een aantal ingrediënten belangrijk zijn. Passie, gedrevenheid, focus en met name het leveren van kwaliteit. Edwin vind het van belang dat senioren met een zorgvraag terechtkunnen bij een betrouwbare partij die ontzorgen en de juiste ondersteuning bieden waar men om vraagt.

Interessant?

Wilt u meer informatie of aan de slag als zorgverlener, in de particuliere thuiszorg vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan graag contact met u op voor een kennismaking . Of neem rechtstreeks contact op met Edwin.

Contact

Onze missie

Senioren en mensen met een hulpvraag ontzorgen op alle facetten in en rondom huis. 

Onze visie

Onderscheidend zijn door betrokkenheid, het leveren van kwaliteit en nazorg. Het realiseren van passende en betaalbare woondiensten en een bijdrage leveren aan het welzijn en woongenot wat het leven voor veel mensen een stuk aangenamer maakt!