(Klus)hulp nodig?

(Klus)hulp nodig?

Goede vakmensen zijn soms lastig te vinden en hebben het druk. Wij hebben het uitzoekwerk alvast voor u gedaan. Onze betrouwbare dienstverleners helpen u graag!

Bedrijf

Moet u nee zeggen tegen uw klanten omdat u niet de juiste vakman kunt vinden of heeft u een project waar u te weinig gekwalificeerde mensen voor hebt?

De vakmensen van Professionals4U zijn allemaal professionals die hun vak verstaan en gaan voor kwaliteit. Het zijn ZZP’ers of klusbedrijven die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De vakmannen zijn niet bij ons in dienst, maar maken deel uit van ons netwerk.

Wij gaan met iedere vakman of vakvrouw die zich bij ons in wil schrijven in gesprek en weten wat zijn of haar kwaliteiten zijn en voor welke klus wij hem of haar kunnen inzetten. Zo zorgen wij dat de kwaliteit hoog is en kunnen we de juiste vakman aan uw klus koppelen.

Particulier

U heeft vast wel een of meerdere klusjes in huis die maar blijven liggen, waar u maar niet aan toekomt, omdat u geen tijd heeft of de kennis in huis hebt om de klus te klaren.
Grote bedrijven zijn niet op zoek naar deze kleine opdrachten, want dat kost hen te veel tijd. Daarom starten wij deze dienstverlening omdat daar volgens ons veel behoefte aan is.
Enkele voorbeelden:

  • Lampen of gordijnrails ophangen
  • Lekkende afvoer repareren
  • Onderhoud CV ketel en water bijvullen
  • Schilderwerkzaamheden
  • Een schilderij ophangen
  • Een kraan monteren

 

Wilt u aanpassingen in uw woning omdat u bijvoorbeeld voorbereid wil zijn om zelfstandig thuis te blijven wonen, ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

Te denken valt aan een verhoogd toilet, aanpassingen in de doucheruimte, drempels weghalen of een aanbouw aan de woning om bijvoorbeeld een slaapkamer te realiseren, hierin kan Professionals4U adviseren en ontzorgen. Wij komen bij u thuis voor een intakegesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken. Vervolgens zoeken wij de juiste vakmannen die de wensen met u bespreken en een passende offerte voor u maken.

Interessant?

Interesse en wilt u vrijblijvend contact? Vul dan even onderstaand contact formulier in.

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Selecteer een geldig formulier